Grand Gala des Patrons: deze lustrumeditie wil je bijwonen

Een bijzonder diner én de inauguratie van 4 nieuwe Patrons.

Gala des Patrons 2020
Kurhaus

Veel indrukwekkender ga je het avondeten niet krijgen: een giga club topchefs die de sterren van de hemel kookt, in het Scheveningse Kurhaus, tijdens de lustrumeditie van het Grand Gala des Patrons. De laatste kaarten vliegen er ondertussen uit.

Les Patrons

Wat in 1991 met negen heren begon, is 28 jaar later uitgegroeid tot een imposant gezelschap van maar liefst 22 topchefs. We noemen een paar bekende namen uit het huidige clubje: Edwin Vinke, Soenil Bahadoer, Erik van Loo, Jarno Eggen... 25 sterren kookte het genootschap bij bij elkaar, en die kunst wil het hoog houden: Les Patrons Cuisiniers staan voor vakmanschap, culinaire creativiteit en gastronomische kwaliteit die nog altijd in opwaartse beweging is.

Grand Gala des Patrons

Voor de vijfde keer komen Les Patrons Cuisiniers samen, ditmaal in het historische Kurhaus, om daar een bijzonder diner neer te zetten. Amuses, zes gangen, een groots dessertbuffet en feest achteraf. En er is meer te vieren: maar liefst vier bekende chefs voegen zich dit jaar bij het gastronomische gezelschap. Wie? Dat wordt bekendgemaakt op 26 januari 2020, tijdens het grande gala.

Aanschuiven doe je met een ticket wat je hier aanschaft voor € 325. Kost wat, maar je krijgt ook zéker wat. En als je dan toch bezig bent, een nachtje in het Kurhaus eraan plakken mag.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Events