Exclusief diner: Franse topchef Alain Passard komt naar Bord'Eau

Samen met Bas van Kranen brengt hij een eerbetoon aan gastronomie en kunst.

Alain Passard Bord'Eau Bas van Kranen
Alain Passard

Slimme zet van Bas van Kranen; de jonge chef heeft Alain Passard gestrikt voor een diner in zijn zaak. De invloedrijke Fransman komt naar Amsterdam om de Johannes van Damprijs 2019 in ontvangst te nemen en duikt met van Kraanen de keuken van Bord'Eau in.

Eerbetoon aan gastronomie en kunst

Tijdens het exclusieve diner wordt een ode gebracht aan de gastronomie en kunst. Passard is er echter niet om te koken; het is van Kranen die een speciaal zesgangenmenu heeft bedacht, geïnspireerd op tekeningen uit het boek van Passard. In een symposium tussen de gangen door kunnen gasten de Franse driesterrenchef ontmoeten en zijn creatieve denkwijze leren kennen. Het symposium wordt geleid door chef Alain Caron.

Alain Passard

Alain Passard staat bekend om zijn liefde voor groente en fruit. Ruim voor de rest - al meer dan twintig jaar geleden - gaf hij groen al de hoofdrol in zijn gerechten. Bij L'Arpège werd hij daarvoor beloond met drie Michelinsterren en de hoogst haalbare score van Gault&Millau. Nu mag hij daar de oeuvreprijs van Van Dam aan toevoegen.

Het diner bij Bord'Eau

Het exclusieve evenement vindt voor een intiem gezelschap plaats op 16 november bij restaurant Bord'Eau. Het zesgangenmenu kost € 245,- inclusief drank. Reserveren doe je via de mail.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Events