Schilo van Coevorden en Belvedere lanceren exclusief cocktailmenu

Pools eten en drinken zoals je 't niet eerder deed.

Grass family, Straw, Food,
Belvedere x Schilo

Zet Schilo van Coevorden met wat flessen vodka in een graanveld en er gebeuren mooie dingen. Dat is wat we gisteren aan den lijve ondervonden op een idyllische plek, te midden van hectaren aan rogge.

Schilo van Coevorden x Belvedere Vodka

Wat we deden in dat graanveld? Kennismaken met de samenwerking tussen de chef en Belvedere Vodka. Gedurende de hele maand augustus proef je in het Conservatorium Hotel een exclusief menu geïnspireerd op vodka. Met, uiteraard, cocktailpairing naast je viergangenmenu.

Rogge als hoofdingrediënt

Rode draad in het menu is rogge, het hoofdingrediënt in Belvedere Vodka. Het pure product wordt gedestilleerd uit enkel rogge en bronwater. Sinds jaar en dag wordt de vodka geproduceerd in Polen. En waar we van Van Coevorden gewend zijn dat-ie bij Taiko (fantastisch) Aziatisch kookt, maakt hij voor dit menu een uitstapje naar het thuisland van de drank.

Exclusief menu Brasserie Conservatorium Hotel

Van Coevorden nam zijn team mee van stad naar platteland en liet zich inspireren door de smaken van Polen. Op het menu roggewafels en foreleitjes en een lepeltje kaviaar, tarbot geroosterd in hooi, pierogi met Schipholgans en de klassieke Lemon Colonel met vodka als afsluiter. Vier gerechten die net even beter smaken, wanneer bijgestaan door The Pomme Highball, Rabarber Sour en Polish Martini. En een Espresso Martini achteraf.

Bij reserveren is wat haast geboden, want je proeft het menu slechts één maand in de Brasserie van het Conservatorium Hotel. Het menu boeken doe je hier. Een voorproefje check je via Instagram. Na zdrowie!This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Events