De 7 zondaars: de guilty pleasure van Geert Burema

'Mijn favo snack? Ortiguillas de mar. Dat is een Zuid-Europese zeeanemoon.'

Geert Burema guilty pleasure

The word is out: we beginnen een snackbar op Bacchus Wijnfestival. Iedere dag parkeren we daar een andere topchef die de culinaire variant van zijn favo midnight snack ter plekke bereidt. We grepen de gelegenheid aan en vroegen deze chef-koks de koksbuis van het lijf. De allerlaatste van ons diagonaaltje: chef nummer zeven.

Geert Burema - Merkelbach

'Ik woont al bijna mijn hele leven in Amsterdam. Mensen kunnen me kennen van heel veel restaurants in de stad, maar de meeste mensen zullen me kennen van Merkelbach.'

Waar beland jij na je werk?

'In de kroeg.'

Wat is jouw favoriete snack?

'Ortiguillas de mar. Dat is een Zuid-Europese zeeanemoon, die in Nederland helaas niet te verkrijgen is.'

Wat is je absolute guilty pleasure?

'Gek genoeg heb ik niet zoveel quilty pleasures, behalve chocolade.'

Kun je ons al een tipje van de sluier geven over wat je gaat bereiden op Bacchus?

'Kalfsfrituur met kermissaus.'

Op naar Bacchus dus, om dat te ontdekken. Op zondag 16 juni is Geert Burema de allerlaatste die onze snackbar overneemt. Kun jij niet wachten om zijn snack te proeven? Kijk voor kaarten en meer informatie op bacchuswijnfestival.nl.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Events