De 7 zondaars: de favo snack van Arvid Schmidt

'Na werk gaan we drinken bij De Druif.'

Guilty pleasure Arvid Schmidt

The word is out: we beginnen een snackbar op Bacchus Wijnfestival. Iedere dag parkeren we daar een andere topchef die de culinaire variant van zijn favo midnight snack ter plekke bereidt. We grepen de gelegenheid aan en vroegen deze chef-koks de koksbuis van het lijf. We introduceren: trek-je-snack-chef nummer zes.

Arvid Schmidt - Entrepot

'Ik ben Arvid Schmidt van restaurant Entrepot. We zijn nu anderhalf jaar open.'

Waar beland jij na je werk?

'Als we na werk wat gaan drinken, is dat vaak bij De Druif op het Kadijksplein.'

Wat is jouw favoriete snack?

'De frikandel.'

Wat is je absolute guilty pleasure?

'Opnieuw de frikandel.

Kun je ons al een tipje van de sluier geven over wat je gaat bereiden op Bacchus?

'Dat wordt gefrituurde bloemkool in ossewit, met remoulade van de stelen.'

Op naar Bacchus dus, om dat te ontdekken. Op zaterdag 15 juni is Arvid Schmidt de zesde chef die onze snackbar overneemt. Kun jij niet wachten om zijn snack te proeven? Kijk voor kaarten en meer informatie op bacchuswijnfestival.nl.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Events