De 7 zondaars: de guilty pleasure van Michael Wolf

'Mijn favo snack? De bamischijf!'

michael-wolf

The word is out: we beginnen een snackbar op Bacchus Wijnfestival. Iedere dag parkeren we daar een andere topchef die de culinaire variant van zijn favo midnight snack ter plekke bereidt. We grepen de gelegenheid aan en vroegen deze chef-koks de koksbuis van het lijf. Vandaag op het menu: trek-je-snack-chef nummer twee.

Michael Wolf - Wolf Atelier

'Ik ben eigenaar en chef van Wolf Atelier. Ik kom zelf uit Oostenrijk maar woon ondertussen al tien jaar in Nederland.'

Waar beland jij na je werk?

'Bij mijn vrouw in bed. Ik ben trotse papa van mijn zoontje Seppe die drie jaar oud is en iedere dag rond zeven uur wakker wordt. Omdat ik niet heel vroeg thuis ben in de nacht, is er ook niet veel tijd om te stappen na het werk.'

Wat is jouw favoriete snack?

'De bamischijf.'

Wat is je absolute guilty pleasure?

'Vanille-ijs! Volgens mij zou de wereld vergaan als er geen vanille-ijs meer bestaat. En knakworsten uit blik, vraag je? Zeker weten. Die kunnen soms heel lekker zijn.'

Kun je ons al een tipje van de sluier geven over wat je gaat bereiden op Bacchus?

'Fish and chips: kabeljauw, dikke friet en ravigottesaus.'

Op naar Bacchus dus, om dat te ontdekken. Op zaterdag 8 juni is Michael Wolf de tweede chef die onze snackbar overneemt. Kun jij niet wachten om zijn snack te proeven? Kijk voor kaarten en meer informatie op bacchuswijnfestival.nl.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Events