ELLE Eetcafé: we openen een pop-uprestaurant!

20 jaar ELLE Eten. Vier jij met ons mee?

ELLE-Eetcafe
Kaagman & Kortekaas

Primeur! Na vele avonden die we doorbrachten in restaurants en in keukens, is het tijd voor onze eigen zaak. Voor één avond dan. ELLE Eten opent de deuren van een heus ELLE Eetcafé.

ELLE Eetcafé

Alweer 20 jaar geleden werd het eerste ELLE Eten-magazine gemaakt. Nog steeds schrijven – en eten – wij met veel liefde en passie. Om deze mijlpaal op passende wijze te vieren, openen we op maandag 20 mei in samenwerking met Kaagman & Kortekaas een pop-up ELLE Eetcafé, waar je kunt genieten van een exclusief viergangendiner met enkel ambachtelijke en seizoensgebonden gerechten.

20 jaar ELLE Eten

Naast heerlijk eten, bereid door Giel Kaagman, staat de avond in het teken van het jubileum. Zo wordt het Jubileumnummer (met een wel héél speciale cover..!) die avond onthuld en gepresenteerd door hoofdredacteur Klaartje Scheepers. Die krijg jij als eerste in Nederland mee naar huis in een goedgevulde goodiebag. De ELLE Eten-redactie loopt los in het wild en er staat nog een leuke verrassing op het programma.

Vier je met ons mee?

Wij willen heel graag proosten op onze 20 jaar samen met onze trouwste lezers. Dus reserveer jouw plekje via deze ticketlink (vol=vol!) en houd maandagavond 20 mei vrij. Dan zien we je in ons ELLE Eetcafé!

elle-eetcafe-logo
ELLE Eten

Wat te doen? ELLE Eetcafé
Waar?
Kaagman & Kortekaas, Sint Nicolaasstraat 43, Amsterdam
Wanneer?
Maandag 20 mei, 18.00u tot 22.00u
Kost dat?
€ 79 voor 4 gangen vis, vlees of vega, inclusief wijnarrangement en een ELLE Eten goodiebag met het Jubileumnummer en het kookboek ELLE Eten Hitparade

elle-eetacafe-logos
ELLE Eten
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Events