Op zoek naar een uitje? Ga sterren eten in een spiegelpaleis

Da’s pas een spektakel.

Palazzo Joris Bijdendijk 
Hendrik Kossmann

ELLE Eten is, hoe kan het anders, fan van sterrenchef Joris Bijdendijk. De uitnodiging om zijn menu voor de tiende editie van dinnershow Palazzo te proberen werd daarom meteen omarmd. Dit theaterspektakel in het spiegeltheater met acrobatische, grappige en artistieke acts en een sterrendiner is na zes jaar terug in Amsterdam.

Joris Bijdendijk en Palazzo

Bijdendijk en Palazzo was al eerder een match: bij de editie in 2007 die Ron Blaauw verzorgde werkte hij als souschef, en de hoofdact verzorgde zijn broer, een illusionist. Dat Palazzo hem voor deze comeback benaderde maakte de cirkel voor Bijdendijk rond. Hij bedacht een ‘gewoon’, een vegetarisch en een kindermenu van vier gangen.

Tip van ELLE Etens Sophie: houd ruimte voor het dessert! ‘De hangop met gezouten karamel, macadamia en kokossorbet is bij alle drie menu’s hetzelfde en dat is niet voor niks: zelden heb ik zo’n lekker toetje op,’ aldus onze Brabantse onlineredacteur.

> Het Palazzo-spiegeltheater staat naast de Johan Cruijff Arena, t/m 3 maart, palazzo.org

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Events