Kersttip: de magische kerstbrunch bij Waldorf Astoria

We vierden een héél klein beetje Kerst in november en proefden ‘m voor.

Kerstbrunch Waldorf Astoria Goldfinch
Sophie van der Meer, ELLE Eten

Een van de (vele) perks van onze baan? Dat je dingen als allereerste mag proeven. Zoals wij deden bij de Festive Brunch in het Waldorf Astoria, waar we als testkonijn aan tafel schoven. En dat is iets wat we tijdens Kerstmis met líefde nog eens zouden doen. Nog geen kerstplannen? Lees gauw verder.

Goldfinch Brasserie

Eigenlijk zou je de kerstbrunch alleen al moeten boeken voor het dessert, maar daarover later meer. Wie uit wil pakken met de Kerst, zit in de Goldfinch Brasserie in het Waldorf Astoria méér dan goed. Een superdeluxe hotel, tot in de puntjes verzorgde service en een zachte fauteuil – en dan hebben we het nog niet eens over het eten gehad.

Kerstmenu

Want dat eten, dat komt uit de gedeelde keuken van het hotel. En laat dat dan ook nét de keuken van Sidney Schutte en de rest van de brigade van Librije’s Zusje zijn. Iets wat te proeven is in de zes gerechten die voor je neus verschijnen. Een gouden eitje met noordzeekrab en kaviaar, oeuf à la florentine met kreeft... en dan dus dat dessert - althans, een van de desserts. Het sneeuwmannetje van ijs is te lief om op te eten (maar toch wel echt doen!).

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kerstbrunch boeken

Chique tantes in de familie, indruk maken op je schoonouders of gewoon zin om compleet in de watten gelegd te worden deze Kerst? De Festive Brunch bij Goldfinch Brasserie is voor € 98 euro per persoon te boeken via de mail of telefonisch. Op beide kerstdagen begint het culinaire feestje om elf uur.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kerst