Zin in bubbels? Er opent een champagnehotel in Nederland

Vanaf morgen wordt dit prachtige landhuis omgedoopt tot Maison Moët...

champagnehotel
Archief Elle Eten

Baden in luxe is het, als je zo’n suite boekt in de weekenden dat Parc Broekhuizen voor even Maison Moët is. Verblijven in het landhuis is al een feestje op zich, maar een champagneweekend als dit doet daar nog een flinke schep bovenop.

Maison Moët

Van 19 tot en met 9 december verandert het prachtige hotel op de Utrechtse Heuvelrug elke vrijdag en zaterdag in Maison Moët. Het hotel wordt daarmee een evenbeeld van het Franse Château de Saran in Epernay, het huis waar Jean Remy Moët zijn champagnemerk begon. En dat betekent Moët op je nachtkast, Givenchy op het dressoir en een gevulde kledingkast waar uit gehuurd kan worden om in stijl aan te schuiven aan het diner.

Champagne

Maar niet alvorens je de champagneproeverij hebt bijgewoond in de wijnkelder, waarbij een drietal Moët & Chandon champagnes voorbij komt. Na een ontvangst in de champagnekamer wordt het vijfgangenmenu geserveerd aan een grote, lange en weelderig gedekte tafel, met – uiteraard – genoeg champagne.

Parc Broekhuizen

Voor het petit déjeuner mag je in je luxe suite blijven, dat wordt op bed bezorgd. Dan heb je alle tijd om over het landgoed van Château de Saran, eh, Parc Broekhuizen te wandelen. Of om neer te ploffen in je privébios. Maar niks moët, alles mag. Je kunt ook gewoon in je wolk van een bed blijven liggen tot je BMW met chauffeur weer voor de deur staat om één uur, en je de kamersleutel weer in moet leveren.

Dit zijn alle foodevents van 2018 op een rij >

Boeken

Waar je kunt boeken, vroeg je je af? Hier. Wel even een minimum van € 230 per persoon bij elkaar sprokkelen. Maar dan heb je wel een suite, champagnetasting, champagnediner van vijf gangen, digestief, home cinema en ontbijt binnen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Events