Events

 

image
Fairtrade opent een eetbare pop-up store van chocolade

En dit is waarom jij er bij moet zijn!

Advertentie - Lees hieronder verder
Alain Passard Bord'Eau Bas van Kranen
Exclusief diner: Franse topchef Alain Passard komt naar Bord'Eau

Samen met Bas van Kranen brengt hij een eerbetoon aan gastronomie en kunst.

image
Hé foodliefhebber! Jij móet naar Museumnacht Amsterdam 2019

5 x verrassend eten en drinken tijdens de jubileumeditie.

KVHJ
Video! Dít was de Kookclub van het Jaar Jubileumeditie

Met een lekker filmpie dat nog meer dan woorden zegt.

Kookclub van het Jaar Jubileumeditie
Fotoverslag: ELLE Eten Kookclub van het Jaar Jubileumeditie

14 teams in het heetst van de strijd, waarvan er één met de titel vandoor ging. De foto's.

image
Kookclub van het Jaar Jubileumeditie: de finalisten zijn bekend

En dít hebben ze voor ons in petto!

Bord'Eau Flore
Wat te doen vandaag: ELLE Etens favorieten

Van restaurantacties tot aan weekendtips. Wij weten wel wat te doen vandaag.

oktoberfest-munchen-stuttgart
Dít leerden wij op het Oktoberfest

Het is precies wat je ervan verwacht, maar dan beter.

foodfestival-food-event-festival-2019
De grote foodagenda: alle foodfestivals en food events van 2019

Agenda al in de aanslag? Deze food events mag je niet missen.

Advertentie - Lees hieronder verder
kookclub-van-het-jaar
De Kookclub van het Jaar komt eraan!

De inschrijvingen zijn geopend... Wie durft?!

image
Word jij dé upcoming Instagrammer of journalist op foodgebied?

Meld je hier aan voor alweer de vijfde cursus Foodjournalistiek van Fontys x ELLE Eten.

Restaurant Lowlands Brasserie 2050
Yes! Ons favoriete restaurant op Lowlands is terug

Niks geen campingmaaltijd of foodtruckvoer uit het vuistje.

Advertentie - Lees hieronder verder
image
Schilo van Coevorden en Belvedere lanceren exclusief cocktailmenu

Pools eten en drinken zoals je 't niet eerder deed.

Voedsel van morgen NEMO
Vaarwel broodje kaas? Ontdek wat we eten in 2050

Van pil tot plofinsect: dit is er een voor in je foodagenda van deze zomer.

Mauro Colagreco Mirazur RIJKS
Hállo! De beste chef ter wereld komt naar RIJKS

Mauro Colagreco van Mirazur duikt de keuken in met Joris Bijdendijk.

BySam
Leer van experts tijdens de Fontys x ELLE Eten cursus Foodjournalistiek
Als foodliefhebber wil je vrijwel zeker de cursus Foodjournalistiek van Fontys x ELLE Eten volgen. Overstatement? Welnee. Check hier wa…
Groovy Tables by Gin Mare
G&T én high cuisine op één dakterras in Amsterdam-Noord

Groovy Tables krijgt in juli een heel speciaal tintje.

image
De 7 zondaars: de guilty pleasure van onze 7e snackbarchef

'Mijn favo snack? Ortiguillas de mar. Dat is een Zuid-Europese zeeanemoon.'

image
De 7 zondaars: de favo snack van onze 6e snackbarchef

'Na werk gaan we drinken bij De Druif.'

image
De 7 zondaars: dit bereidt onze 5e snackbarchef

'Ik zondig weleens met een kalfskroket als ik langs de Febo kom. En dan alleen uit de trekmuur.'