Feast! Ottolenghi brengt waanzinnige serviescollectie uit met Serax

And it's a feast, indeed.

feast by ottolenghi for serax
Serax

Koken uit een Ottolenghi staat garant voor een tafel vol eten. Van zijn recepten maak je er immers nooit maar één. Volgens die filosofie van eten in overvloed, ontstond de collectie Feast. Een samenwerking tussen de kookboekenschrijver, kunstenaar Ivo Bisignano en Serax, die zijn naam eer aandoet.

Ottolenghi x Ivo Bisignano for Serax

'We hebben geprobeerd om het Ottolenghi-verhaal met voorwerpen te vertellen. Het is een verhaal van de spanning tussen het aardse en het verhevene, tussen passie en verfijning, traditie en vernieuwing. Uitgesproken tegenstellingen die in een dynamische harmonie hand in hand gaan', vertelt Yotam Ottolenghi. Zoals zijn gerechten zijn, is ook het servies: kleurrijk, vrolijk en met een hoofdrol voor groenten.

Het gevoel van uitbundige eenvoud uit zich in de verschillende groottes, patronen en kleuren van het servies. Een excentrieke wirwar op tafel, die zowel aansluit bij de recepten van Ottolenghi, als in het werk van Bisignano. Het werk van beiden valt niet over een kam te scheren. Wel is er een rode draad terug te vinden: intensiteit en uitbundigheid.

Artikel gaat verder onder de afbeeldingen.

serviescollectie feast by ottolenghi for serax
Serax
serviescollectie feast by ottolenghi for serax
Serax

feast by ottolenghi for serax
Serax

Feast tableware

Feast is een collectie van maar liefst honderd stuks en dekt daarmee de hele tafel. Van borden tot glazen en bestek tot accessoires. Prijzen variëren van € 6,50 tot € 199. Je stelt 'm namelijk samen hoe je zelf wilt; de collectie koop je per stuk. Is ook jouw feestje.

Meer info en verkooppunten vind je via Serax. En om je vast warm te maken, delen we een recept van Ottolenghi dat Feast belichaamt: geroosterde aubergines met fetayoghurt, granaatappel en kruiden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws