Mooi kerstcadeau: een Iittala glazenset cadeau bij 5x ELLE Decoration

Een schitterende compagnon om mee te tafelen deze Kerst.

iitala

Het aantal mensen over de vloer moeten we waarschijnlijk beperken, de tafelaankleding des te minder. Deze prachtige glazenset van Iittala is de perfecte compagnon om mee te tafelen. Maar het allerfijnste? Je ontvangt de Kastehelmi-set nu cadeau bij 5 x ELLE Decoration voor slechts €49,99.

Iittala Kastehelmi glazenset

De Kastehelmi-serie van Iittala werd in 1964 ontworpen door Finse glaskunstenaar Oiva Toikka en in 2010 opnieuw uitgebracht. De kleine belletjes in het glas doen denken aan dauwdruppels; kastehelmi is dan ook het Finse woord voor dauwdruppel. De belletjes schitteren net zo mooi in het daglicht als bij het schijnsel van kaarsen.

Het glas is gekleurd in de Iittala kleur van 2020: linnen, een subtiel, warme kleur. Op speciale manier worden de kleurpigmenten van de glazen geïntegreerd in de glasmassa, wat betekend dat het glas door en door gekleurd is. Deze werkwijze, leidt, samen met Iittala’s diepgravende kennis van het complexe proces van glasblazen, tot diepe en beeldschone tinten.

Er is slechts een beperkte voorraad beschikbaar, dus op is op. Bestel ELLE Decoration met de Iittala-set van 4 glazen dus gauw hier >

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws