Steun Beiroet tijdens de Beirut Bake Sale op zondag 30 augustus

Een culinaire fundraiser georganiseerd door ondernemers in Amsterdam

middle eastern sweet   baqlawa
GCShutterGetty Images

Op 4 augustus werd Beiroet, hoofdstad van Libanon, geraakt door een enorme explosie waardoor maar liefst 300.000 inwoners hun huis moesten verlaten. Nog steeds worden veel inwoners vermist en zijn ze druk bezig met de wederopbouw van de stad. Wat jij kunt doen om te helpen? Ga naar de Beirut Bake Sale op zondag 30 augustus in Amsterdam.

Beirut Bake Sale

De explosie is niet zomaar een. Het was de op drie na grootste explosie ter wereld, waardoor iedereen werd geraakt. Ter illustratie: een dergelijke explosie zou het dubbele van de oppervlakte van Manhattan raken.

Om de stad, haar inwoners, bedrijven en alles wat is geraakt te helpen besloot Carmen Atiyah de Baets met een groep vrienden & ondernemers een bake sale te organiseren op zondag 30 augustus in Amsterdam.

beirut bake sale
Beirut Bake Sale

Brood, taart en wijn

Tijdens de bake sale kun je allerlei lekkers van verschillende Amsterdamse (horeca) ondernemers kopen, waarbij de opbrengst naar lokale ondernemers in Beiroet gaat. Wat je kunt verwachten? Denk sticky toffee cake van Buffet van Odette, cheesecake van restaurant BAK, zuurdesembrood van Levain et Le Vin en nog heel. veel. meer!

Steentje bijdragen? Kom dan op zondag 30 augustus vanaf 13:00 naar de Beirut Bake Sale op de Keizersgracht 602 in Amsterdam. Let wel: op = op, dus wees er vroeg bij of doe een pre-order via beirutbakesale@gmail.com! Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen, maar wil je de sale wel steunen? Doneer dan via beirutbakesale@gmail.com of Giro 555.

De Beirut Bake Sale is een initiatief van Carmen Amsterdam, Natasha Atiyah de Baets en Breaking Bread.

beirut bake sale
Beirut Bake Sale
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder