WIN: een volledig verzorgd diner bij het vernieuwde Café Moer in Amsterdam

Met wie schuif jij aan in de openingsweek?!

café moer
Café Moer

Hieperdepiep... In een oude garage aan het eind van de Amsterdamse Overtoom vind je Moer, dat je wellicht al kende als Restaurant Moer. De afgelopen tijd is er wat gesleuteld aan de formule, en daar ontstond: Café Moer. Om dat te vieren, mogen we een diner voor twee weggeven in de vernieuwde zaak.

De keuken van Moer

Al jaren begrijpen ze bij Moer het belang van duurzaamheid en spelen seizoensgroenten de hoofdrol in de gerechten. Dat betekent overigens niet dat de doorgewinterde carnivoor er aan het kortste eind trekt. Je kunt er tevens terecht voor tournedos of eendenborst met frietjes on the side.

Alles op de kaart is biologisch, seizoensgebonden en komt van lokale leveranciers. Zo zorgen de duurzame jagers van Wild van Wild voor het vlees en zijn de Tuinen van West verantwoordelijk voor de groene oogst op het bord. Met een altijd even origineel, wisselend menu als resultaat.

Van restaurant naar café

Met de verandering van Restaurant Moer in Café Moer is de drempel verlaagd. Een nieuw interieur, een toegankelijkere kaart. Geen fine dining-menu meer, neerploffen wanneer jij wilt en keuze, die is reuze. Zin om het glas mee te heffen in de openingsweek? Dan zit je bij ons goed.

Win een diner voor 2 bij Café Moer

Op maandag 31 augustus tot en met zondag 6 september is het feest bij Café Moer. In deze openingsweek geven wij een tafel voor twee weg voor een volledig verzorgd diner. Welke dag, dat mag je zelf bepalen.

Meedoen? Reageer dan uiterlijk vrijdag 28 augustus tot 10.00u onder deze Facebook-post met wie én waarom jij aan wilt schuiven. Dan zien we je wellicht daar.

Bekijk hier de algemene voorwaarden

Volg ELLE Eten op Facebook en Instagram en blijf altijd op de hoogte!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder