Peter Lute opent vegetarisch pop-uprestaurant

De reserveringen voor in de Nationale Week Zonder Vlees zijn nu geopend.

Week Zonder Vlees pop-up restaurant Peter Lute en Isabel Boerdam
Nationale Week Zonder Vlees

Met een aankomende derde editie heeft de Nationale Week Zonder Vlees zijn succes wel bewezen. Dit keer gaat initiatiefnemer Isabel Boerdam (De Hippe Vegetariër) nog een stapje verder en slaat ze de handen ineen met topchef Peter Lute. In maart opent het pop-uprestaurant Week Zonder Vlees.

Week Zonder Vlees pop-uprestaurant

Wie nog niet overtuigd is van vegetarisch eten, is dat na een bezoek aan het restaurant hoogstwaarschijnlijk wel. Van 9 tot en met 15 maart verhuist Peter Lute zijn team van zijn restaurant De Kruidfabriek naar Muiden, waar het een week lang een verrassend menu van drie tot vijf gangen op tafel zet. En van dat team hoef je geen salade geitenkaas te verwachten; op het menu onder meer tomatenthee, spitskool van de BBQ, op dennennaalden gerookte koningsboleet en dry aged biet met balsamico.

Hybride vervoer

Om de afstand te overbruggen staat je nog een slimme oplossing te wachten. Geheel in lijn met het duurzame doel van de campagne wordt vervoer met het openbaar vervoer gestimuleerd. Een hybride vervoersservice brengt je vanaf het busstation naar het restaurant, waarmee CO2-uitstoot wordt beperkt.

Nationale Week Zonder Vlees

Het pop-uprestaurant is voor diner geopend van dinsdag tot en met zondag en serveert op vrijdag, zaterdag en zondag ook lunch. Vanuit huis meedoen aan de Nationale Week Zonder Vlees? Meld je aan via de website en ontvang het magazine om je te laten inspireren.

> Week Zonder Vlees pop-up, Maxisweg, Muiden

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws