De ultieme Valentijnsdate: win een kaasfondue-diner mét overnachting

Na de kaasfondue rollend richting de hotelkamer.

Fondue winactie
Ingrid Hofstra

Deze winactie is helaas afgelopen

Valentijnsdag cheesy? Als het aan ons ligt wordt dit jaar the cheesiest of 'em all. We verloten de ultieme date voor jou en je lief: een geheel verzorgd diner bij Fondue en een overnachting bij Conscious Hotel Westerpark eraan vastgeplakt.

Kaasfondue-diner bij Fondue

Van kaasfondue hebben wij wel kaas gegeten, en we kunnen je vertellen: de pannetjes bij Fondue van de Kaaskamer vergeet je niet snel. Ga voor Zwitsers met typische Alpen-kazen Gruyère Alpage en Vacherin de Fribourgeois, voor de Franse slag met Comté, Franse Gruyère en Roquefort of pak het Hollands aan met een kaasfondue op basis van oud belegen, boeren gatenkaas en Petit Doruvael. Liever geit? Gesmolten Chèvre Rouge, Rouvener Belegen en Chèvre du Poitou vormen samen de vierde versie op de kaart. En dat is nog niet alles.

Overnachten bij Conscious Hotel Westerpark

Fondue ligt op steenworp afstand van Conscious Hotel Westerpark, en laten ze daar nou net een kamer voor twee personen beschikbaar hebben die avond. Je verblijft hier in een eco-hotel, waar tot in detail aan duurzaamheid is gedacht. En dat gaat niet ten koste van luxe of design: je gaat gewoon rollend van tafel richting een eco-sexy Auping-bed. Dus...

Concious Hotel Westerpark
Conscious Hotel Westerpark

Valentijns-winactie

Met een beetje geluk snij je de kaas deze Valentijnsdag met hompen en is de rekening je laatste zorg. Maak je klaar voor een voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht en fles wijn, een overnachting én ontbijt de dag erop.

Laat in de comments van deze Facebookpost weten weten door middel van een tag wie jij mee op date neemt. Je lot ligt daarna in handen van Fondue. Voor de winnaar staat op 14 februari een tafel bij Fondue en hotelbed bij Conscious Hotel Westerpark met afgetikte bonnen klaar.

👉 Actievoorwaarden ELLE Eten X Fondue

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws