Oh la la! Tony's Chocolonely heeft een romantische nieuwe smaak

Voor je lief met Valentijn, of gewoon jezelf. En er is nóg een choconieuwtje.

Tony's Chocolonely Valentijnsreep
Tony's Chocolonely

Ken je 'm nog? Wát een lekker ding! De valentijnsreep die Tony's Chocolonely vorig jaar lanceerde is terug. Valentijn of niet, die willen we wederom liever voor onszelf houden. En er is meer.

Tony's Chocolonely melk framboos roos

Een opfrissertje. Met de Valentony's reep sla je twee vliegen in één klap: een bossie rode rozen en chocolade. Melkchocolade, met stukjes gevriesdroogde frambozen en fudge met rozenaroma. In een hartjesvorm gegoten. Romantiek die ons doet watertanden. Is de reep niet helemaal je smaak? Scroll dan even door naar beneden.

Tony's Chocolonely

Shop Valentony's reep

Valentony valentijnsreep

Nu kun je zo lief zijn om de hele reep aan je Valentony te schenken, maar de gouden tip van Tony's Chocolonely vinden wij een beter idee. De reep heeft namelijk een hart in het midden waar je perfect omheen kunt eten. Weghappen die handel en je hart geven aan je lief. Jij blij, hij of zij blij.

Valentijnswikkel

Melk roos framboos niet je smaak? Tony's Chocolonely komt met nog een ander valentijnsnieuwtje: de Valentijnswikkel. Die kun je om élke klassieke smaak bestellen op de website. Heeft je lievelings ineens een een stukken romantischer tintje.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws