Kerstfeestje? Deze cocktailbar is omgetoverd tot real life adventskalender

Dit kerstwalhalla mag je niet missen.

Alcohol, Drink, Bar, Distilled beverage,
Feijoa

Elke dag een luikje openen en daarachter - bijvoorbeeld - een héél bijzondere fles drank vinden, wij tekenen ervoor. Zoek het maar uit met die verstopte speciaalbieren en wijn, bij Feijoa is de hele bar een adventskalender. En dat niet alleen; de cocktailbar is tijdelijk veranderd in één groot kerstfeest.

Copperhead pop-up

Copperhead Gin toverde Feijoa aan de Vijzelstraat om tot een feestelijke pop-upbar die je van heinde en verre kunt herkennen. De walk-in adventskalender is binnen voorzien van kerstversiering, jukeboxs met kersthits en verpakt in een kunstzinnig exterieur door een Belgische kunstenares. Op het menu zeven feestelijke cocktails, kerstpunch en shots. Shots!

Feijoa als adventskalender

Elke dag gaat een luikje achter de bar open, waarmee je aanstaande maandag gelukkig geprezen kunt worden nog met meer dan cocktails, punch en shots. Uit de kalender vallen onder andere Copperhead gin bonbons te winnen en een limited edition fles gin die nog op de markt moet komen.

Girls Love Bartenders

Die extra speciale dag op 23 december vindt er een nieuwe editie van Girls Love Bartenders plaats. Tijdens het event vlammen (inter)nationale bartenders achter de bar en krijg je bij elk drankje een lot, waarmee je meespeelt in de adventsloterij. Je weet wel waar je ons kunt vinden vanaf een uur of acht.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kerst