Hebben: McDonald's heeft een nieuwe kledinglijn

Inclusief Big Mac Bag.

image
McDonald's

Als jouw hoofd constant afdwaalt naar McDonald's-friet of Big Mac-burgers, dan kun je dat voortaan trots aan iedereen laten zien. De grote gele M heeft een nieuwe kledinglijn en hij is om op te eten.

De nieuwe McDonald's-lijn heet Golden Arches Unlimited, vernoemd naar het logo van de fastfoodketen. Al zijn er in het verleden al verschillende limited edition kledingitems op de markt gebracht, is dit spul speciaal, gezien het jaarrond verkrijgbaar is.

In de collectie onder meer een Big Mac Bag - met hoog hebberigheidsgehalte -, frietsokken en een t-shirt met koosnaampjes van McDonald's erop. En dat is lang niet alles, op de website vind je nog meer moois.

Golden Arches Unlimited

Ook is er themaspul verkrijgbaar vanwege de feestdagen. Zo is er een ugly cristmas sweater en een beanie om de winter mee door te komen.

Het beste gedeelte is dat de collectie superbetaalbaar is. De Big Mac Bag is twintig dollar, de beanie vijftien. Één nadeel? Golden Arches Unlimited verzendt vooralsnog alleen binnen de Verenigde Staten. Laten we hopen dat daar verandering in komt. Hopelijk nog vóór de feestdagen...

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws