'Rosé wine drink enhancer' laat je water smaken naar rosé

Water in wijn veranderen is nu voor iedereen weggelegd.

rose water
chris van dolleweerdGetty Images

Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw, water is vies, dus doorlezen en gauw. We deden zojuist de ontdekking van de eeuw - of vonden onze ondergang. Nieuw op de markt: Rosé wine drink enhancer, ofwel druppels die water in wijn doen veranderen.

Zo nieuw, dat het bewijs nog niet in webshops te vinden is, maar het bestaat. Onze Amerikaanse collega's bij Delish vonden het via @CandyHunting:

Rosé wine drink enhancer

Wat we tot zover weten: een paar druppeltjes van de toevoeging in een glas water veranderen de smaak daarvan compleet. Het spul is gemaakt van 'natuurlijke smaken met andere natuurlijke smaken'. Dat is zowel zwaar onduidelijk als de waarheid, want blijkbaar is die benaming volgens de regeltjes in Amerika.

Helaas voor ons moet de oceaan ook overgestoken worden voor een flesje van het spul. Je kunt de rosé-smaak vinden tussen de sappen bij Walmart. Het is namelijk een non-alcoholische toevoeging aan het Great Value-huismerk van de supermarkt. Verder is het goedje suikervrij. Proeven kunnen we helaas niet voor je doen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws