Cool! Je koffiecups worden nu wel heel bijzonder gerecycled

Letterlijk en figuurlijk.

Nespresso Vélosophy Recycle
Nespresso X Vélosophy

Behoorlijk serieus over recyclen zijn ze daar bij Nespresso. Met het retourneren van een zak gebruikte koffiecups kun je al langer prijzen winnen, maar met al dat ingeleverde aluminium gebeuren ook nog bijzondere dingen. In de nieuwste samenwerking die het koffiemerk aan is gegaan met een fietsenmerk wordt recyclen namelijk heel letterlijk genomen. We introduceren: de koffiecupfiets.

Nespresso x Vélosophy

En mooi dat-ie is, die koffiecupfiets. Nespresso sloeg de handen ineen met het Zweedse fiets- en lifestyle merk Vélosophy voor een bolide waar je op gezien wilt worden. Duurzaamheid staat hierbij voorop, want de fiets is gemaakt van gerecyclede aluminium koffiecapsules. Een mooie motivatie om die cups voortaan retour te sturen.

Nespresso X Vélosophy
Nespresso X Vélosophy

RE:CYCLE

RE:CYCLE is uitgevoerd in knap paars, een verwijzing naar de populaire Arpeggio-cups. De koffiedrinker met oog voor detail spot op het stuur een koffiecup als bel en een extra handigheidje is de fietsmand met houder voor je to go beker. Het racemonster koop je via de website van Vélosophy voor een prijsje van € 1.290. Maar met een speciale sticker op je recyclezak maak je via een winactie van Nespresso maak je ook kans op een gratis exemplaar. Iemand een bakkie?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws