#Stickupforyourplanet en help de wereld een handje mee

We hebben in ieder geval vast één héél aangename tip om duurzaam mee te doen.

stickupforyourplanet abbot kinney's
Abbot Kinney's

Dat duurzaamheid een ding is, hoeven we je niet meer te vertellen. Langzaam maar zeker gaat bij iedereen de knop om en wordt er beetje bij beetje gezorgd voor de wereld die we met z'n allen wat hebben laten stikken. En bijdragen aan verbetering is zo moeilijk nog niet. Wij helpen je op weg. Help jij daarna mee?

Kleine stappen naar een duurzame planeet

Verandering begint bij jezelf. Hoe wij een groenere stempel op ons leven proberen te drukken? Een vragenronde op de redactie leert ons over de no-waste beweging. Over het verminderen van plasticgebruik. Over circulaire restaurants, over lokaal eten en omkijken naar bijvangst. Maar het makkelijkste punt is toch wel het volgende.

Van zuivel naar plantaardig

Feitje: door massaal over te stappen van zuivel op op plantaardige alternatieven, zou de voedselindustrie-gerelateerde uitstoot al gauw dalen met zeventig procent. Een stap die een stuk moeilijker klinkt dan hij is, want daar komt Abbot Kinney's om de hoek kijken. De Frostick bijvoorbeeld- vegan ijs op een stokje -, doet absoluut niet onder voor z'n concurrent mét zuivel. Zowel de kokosvariant als de nieuwe met amandel is een feestje op zich - en bovendien een ijsje met een missie: het begin van een plantaardige revolutie waaraan jij kunt meedoen.

Stick up for your planet

Met de Frosticks is de Stick up for your planet-movement ontstaan. Hiermee roept Abbot Kinney's op om jouw tip voor plantaardig eten zónder daarbij in te leveren op smaak te delen. En dat doe je niet in stilte, want samen staan we veel sterker. Leg jouw tip vast in woord of beeld, deel 'm met de hashtag #stickupforyourplanet op social media en doe mee. En nee, met een plantaardig ijsje eten red je de wereld niet. Maar groot of klein, alle beetjes helpen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Duurzame dinsdag