ELLE Eten is jarig en dat vieren we met een taart-en-workshop!

Want jij kunt ons feestelijke covermodel zélf leren maken bij de Bijenkorf. Of gewoon kopen, dat mag ook.

elle-eten-jubileumtaart
Carlfried Verwaayen

Twintig jaar lang schrijven we al over de lekkerste gerechten, bijzondere chefs, hotspots en mooie ingrediënten. We zijn wat trends afgegaan, waarvan sommige in de 90’s mogen blijven en sommige weer terug mogen komen. We hebben wat af- gekookt, geproefd, gegeten en genoten.

Dat willen we gepast vieren en wie jarig is, trakteert! Taart vinden wij. Bubbels vindt Mark Potma, chef patissier van de Bijenkorf. Daar zit natuurlijk ook wat in. Dus staken Mark en wij de koppen bij elkaar om samen een Jubileumtaart te bedenken. Coverwaardig moest die taart worden, en kleurrijk, en ontzettend lekker natuurlijk. Het is dit spetterende snoepje geworden: een champagnemoussetaart met perencompote, omhuld door een knapperig laagje witte chocolade.

Van ons, voor jullie

Ben je benieuwd naar hoe je deze ELLE Eten X de Bijenkorf Jubileumtaart maakt? Meld je dan aan voor de feestelijke taartworkshop van banketbakker Mark Potma in de bakkerij van de Bijenkorf in Amsterdam. Wie weet ben jij een van de gelukkigen die samen met een vriend of vriendin in de leer mag bij master Mark.

Wanneer: 21 juni
Tijd:
09:30 – 11:00
Locatie:
Bakkerij van de Bijenkorf in Amsterdam

Meld je hier snel aan voor de exclusieve taartworkshop in de bakkerij van de Bijenkorf en leer onze feestelijke jubileumtaart maken.

Koop een jubileumtaart en vier het

Ben je niet echt een keukenprins(es)? Maar wil je wel deze heerlijke taart proeven? De taart is voor € 27,95 te koop bij alle Meesterbanketbakkers van de Bijenkorf in Amstelveen, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Rotterdam en Utrecht. Op vertoon van ELLE Eten 3 - die nu in de winkel ligt - krijg je 10% korting. Hij is er t/m 21 juni, wees er snel bij want op = op.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws