Wat er gebeurt als Brandt & Levie samenwerkt met wereldberoemde slager

Topworst met een Netflix-grootheid, live te aanschouwen.

Salchichón, Ciauscolo, Soppressata, Food, Ventricina, Cervelat, Chorizo, Cuisine, Salumi, Salami,
Brandt & Levie

Het zal ons zeker geen worst wezen. De worsten van Brandt & Levie maken wel degelijk verschil. Als zij nieuws hebben, spitsen wij dan ook de oren. Helemaal als het gaat om een nieuwe worst die voortkomt uit een wel héél bijzondere samenwerking.

Netflix-slager en dierenarts

Brandt& Levie werken samen met hun Italiaanse leermeester, Dario Cecchini, van wie zij jaren geleden de fijne kneepjes van het slagersvak leerden. Dat dit geen doorsnee slager is, blijkt wel uit het feit dat Netflix’s Chef’s Table een portret van hem maakte. En zou Dario Cecchini zo goed weten wat hij doet omdat hij vroeger - eh ja - dierenarts was?

Kop-tot-kont

Dierenarts én slager klinkt tegenstrijdig, maar met zijn ‘kop-tot-kont-filosofie’ wil Dario Cecchini het dier respecteren en verspilling tegengaan. In zijn visie hebben dieren vier dingen nodig: een goed leven, een goede dood, een goede slager en een goede kok. Genoeg slagersfilosofie. Vertel ons meer over die worst.

Venkelworst en diner

De worstencreatie van de slagers is een droge venkelworst, gemaakt van Brandt & Levie’s eigen varkens en wilde venkelknollen uit het Chianti van Dario Cecchini. De worst is online verkrijgbaar. Om de samenwerking te vieren komt Dario Cecchini op 13 juni naar Amsterdam en kookt daar een Toscaans diner in het Brandt & Levie Atelier. Tot onze grote spijt moeten we je mededelen dat dit diner vol is, maar die worst, die is er nog volop via de webshop.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws