Ze zijn er! Er bestaan nu 4 soorten Kinder Bueno-ijsjes

En die zijn dus precíes zo lekker als je zou denken.

kinder-bueno-ijs
Kinder chocolade

Proefdonderdag is de beste dag van de week. Zeker als er ijsjes voor de deur staan. En al helemaal als die ijsjes Kinder Bueno in ijsvorm zijn. 't Is heus, en ze liggen bijna in de winkel.

Kinder Bueno ijs

Ferrero sloeg de handen ineen met Ola om ons jeugdsentiment in een ijsco te gieten. Maar liefst vier stuks verschijnen er in de vriesvakken. Een ijshoorntje, een reep, een wafel en een ijs-op-stokje. Stuk voor stuk geïnspireerd op Kinder-chocoladeklassiekers.

 • Kinder Bueno Ice Cream Cone: een hoorntje met hazelnootijs, een hart van chocoladesaus en een hazelnoot-chocoladelaag met choco tip
 • Kinder Bueno Ice Cream Bar: de iconische Bueno-reep, maar dan voor in de vriezer
 • Kinder Ice Cream Stick: melk-ijs op een stokje met een chocoladelaag
 • Kinder Ice Cream Sandwich: melk-ijs tussen twee meergranenkoekjes
  This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

  Zonder mokken proefden we ze natuurlijk allemaal in één keer, en we hebben winnaars: de ijshoorn en de reep. Wellicht omdat ze beide geïnspireerd zijn op onze favoriet uit het al bestaande assortiment.

  Waar te koop?

  De ijsjes liggen vanaf 11 maart in de winkel. Maar let op, niet elke variant ligt bij de supermarkt. De bar ligt buiten de deur in pretpark, bios of tankstation. De sandwich ligt dan weer enkel in de supermarkt en de cone en de stick op alle genoemde locaties. Die-hard fans van de Kinder Bueno zullen er dus een ommetje voor over moeten hebben.

  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Nieuws