Yes! Het programma De Aardappeleters krijgt een nieuw seizoen

En jij kunt vast deelnemen op een heel speciale manier.

Food, American food, Cuisine, Dish, Baked goods, Eating,
De aardappeleters, NTR

Tijd voor fascinerende foodverhalen: het programma De Aardappeleters is terug. Ooit nagedacht over de oorsprong van schnitzels, of waarom we loempia’s eten? Vast niet. Aardappeleter Joris Vermeer neemt je mee in de wereld achter normale gerechten. Een die we allemaal goed denken te kennen, maar waar we verdomd weinig over weten.

Nieuw op Netflix: The Final Table, en déze Nederlandse chef doet mee >

De Aardappeleters

Net als vorig seizoen zit het NTR-programma weer bomvol bijzondere ontdekkingen. En die gaan niet over choquerende hoeveelheden zout of de beste restaurants van Nederland. Met De Aardappeleters duiken we in de geschiedenis van de kaasfondue en de oorsprong van ceviche. Juist die gerechten die we dagelijks eten, met - kennelijk - hele bijzondere verhalen. Wist je bijvoorbeeld dat die super-Duitse schnitzel, eigenlijk hartstikke Nederlands is? Hoe dat zit, zie je in het programma. Kun je niet wachten, dan komt Vermeer graag met een voorproefje.

Door het land

Om je alvast op te warmen, gaan De Aardappeleters de weken voor de eerste aflevering wordt uitgezonden op tour door Nederland. Zo kun je morgen bijvoorbeeld vanaf elf uur ’s ochtends met Joris loempia’s eten op de Noordermarkt in Amsterdam of schuif je op 7 december aan bij Ceviche Y Maas in Rotterdam. En buiten dat je een vorkje mee kunt prikken, mag je de bijbehorende aflevering ook nog eens kijken. Houd de Instagram van De Aardappeleters in de gaten voor verdere informatie. Wij gaan in ieder geval een kijkje nemen.

Kijken kijken kijken

Ben je na die eerste aflevering niet te stoppen? Dan hebben we goed nieuws. Vanaf 17 december wordt er elke werkdag één aflevering uitgezonden, twee weken lang. Bingewatchen geblazen!

En dit is de lekkerste chocoladeletter van 2018 >

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws