Win! Een reis naar Barcelona met Licor43

Licor43 heeft wat te vieren en wij delen een fan-tas-ti-sch cadeau uit.

licor43 winactie
Getty Images

• Deze winactie is gesloten •

Hé geluksvogel, zin om er tussenuit te vliegen richting Barcelona? Let's get Spanish dan. Licor43 heeft wat te vieren.

Licor43 Art Edition

En wat is-ie mooi. Licor43 brengt dit jaar de eerste van een jaarlijkse serie Art Editions uit - Licor43 Original in een nieuwe, tijdelijke jas. De fles refereert naar de bekende trendacis mosaic, die je onder andere vindt in Parc Güell, het beroemde park in Barcelona dat Gaudí ontwierp. Grafisch ontwerper en illustrator Deniz Fehmi liet zich voor de illustraties tevens inspireren door Antoni Gaudí, met de fles als centrale held.

Made of Spain

De jaarlijkse serie Made of Spain is een ode aan Spaanse kunstenaars. En in het Jaar van het Cultureel Erfgoed was de keuze voor kunststad Barcelona en grootheid Gaudí snel gemaakt. Wat ons leidt naar...

Barcelona

Barcelona is de stad die jij kunt gaan bezoeken, samen met Licor43. Het likeurmerk zorgt ervoor dat jij én een dolgelukkige vriend of vriendin in een fijn hotel in Barcelona belanden. Het weekend zal plaatsvinden in november of december (de datum is nader te bepalen). Vlucht, transfer en hotelkamer worden voor jullie geregeld, evenals een guided tour langs verschillende Gaudí-bezienswaardigheden.

Win die reis!

Het enige wat jij hoeft te doen is meedoen en een héél klein beetje spaargeld opzij zetten om deze hotspots te bezoeken en er zelf een foodtrip van te maken. Maar eten, drinken en winkelen, dat doe je thuis ten slotte ook. Waar wacht je nog op? Reisbuddy taggen in het Facebookbericht en invullen, dat winformulier! De gelukkige winnaar ontvangt bericht in zijn mailbox.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws