BookDinners introduceert de nieuwe manier van restaurants ontdekken

Zo creëer je er je eigen restaurantgids en doe je er samen met je vrienden inspiratie op voor de leukste restaurants.

Dookdinners
Archief Elle Eten

Sponsered

Vraag jij je vrienden ook altijd waar je moet gaan eten? Of check je Instagram waar je moet zijn voor de nodige dosis #foodporn? Dan is het vernieuwde BookDinners iets voor jou.

De nieuwe manier

BookDinners introduceert een nieuwe manier van restaurants vinden. Daarmee wordt het voor jou een stuk makkelijker (en sneller!) om een leuk restaurant te vinden dat echt aansluit bij jouw wensen. Het sociale restaurantplatform toont een aanbod restaurants dat gebaseerd is op jouw eigen profiel. En met dat relevante en persoonlijke aanbod zit je dus altijd goed.

Persoonlijk restaurantaanbod

Waar wil je eten? Op welk moment van de dag schuif je aan? In wat voor gerecht heb je zin? In welke setting wil je dineren? Dit zijn een aantal vragen die jij je vrienden zou kunnen stellen tijdens je restaurant zoektocht, maar waar BookDinners je in één druk op de knop antwoorden voor kan geven. Zo vind je op elk moment het perfecte restaurant. Aan de hand van het aanbod kun je een persoonlijke restaurantgids opstellen en opslaan.

Vrienden volgen

En dat niet alleen: op het vernieuwde restaurantplatform kun je ook je vrienden vinden, of bekend volk zoals chefs, bloggers en influencers. De restaurantgids en ratings van deze mensen kun je inzien, volgen en delen. Zie je in één klap waar iedereen uithangt, ben je niet meer eindeloos op zoek naar het ideale restaurant én mis je nooit meer de hipste hotspots.

Van en voor restaurants

BookDinners is niet alleen een sociaal platform voor jou, maar ook voor restaurateurs. Deze betalen namelijk geen commissie over de reserveringen via BookDinners. Dus, waar wacht je nog op? Profiel aanmaken, tafeltje zoeken, boeken en gaan. Voor meer informatie kijk je op bookdinners.nl.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws