Ha! In Amsterdam komt binnenkort de eerste healthy... trekmuur

Voor wie helemaal klaar is met frikandellen bestellen: er is een revolutie gaande in fastfoodland.

healthy-trekmuur
Health Food Wall

't Is niet langer enkel trek je snackje bij de Amsterdamse trekmuren. In de Kinkerstraat trek je binnenkort een heel aanbod aan gezonde maaltijden uit de wand.

Meer splinternieuwe restaurants in Amsterdam vind je hier >

Health Food Wall

De gezonde draai aan fastfood is niks nieuws in het horecalandschap. Steeds meer zaken gaan zich richten op een gezonde, snelle hap. Het liefst een om mee te nemen, om in te spelen op de drukke, hardwerkende mens. Zo ook het nieuwe Health Food Wall - al gaat het daar nog een stap verder: de zaak krijgt een oerhollandse trekmuur waarin geen frikandel te bekennen is.

Gezonde trekmuur

Wel trek je er vegetarische maaltijden uit de muur, gebaseerd op het seizoen en met biologische producten. Ook veganisten en coeliaki's kunnen er terecht voor een snelle hap. Waarom uit de muur? Geen rij, niet bestellen maar zelf uitkiezen, contactloos betalen... wij zien de potentie wel.

Meer healthy hotspots door het hele land >

Lunchroom

Bij Health Food Wall hoef je overigens niet alleen maar maaltijd te trekken en door te rijden. In de lunchroom kun je terecht voor een bakkie pleur en een gezonde snack, tijdens het flexwerken of een privéafspraak. Nog héél even geduld alleen: de zaak opent eind augustus.

> Health Food Wall, Kinkerstraat 66a, Amsterdam

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws