Gardenscape Focaccia: maak een kunstwerk van je focaccia

Wij zijn verliefd op deze nieuwe bakhit!

gardenscape focaccia met bloemen
VICUSCHKAGetty Images

De focacciatrend was al een feestje, maar met de Gardenscape Focaccia zet je de bloemetjes helemaal buiten. Wat ons betreft dé bakhit van dit moment.

Gardenscape Focaccia

De Gardenscape Focaccias zijn echt kunstwerken om te zien. Zoals al doorklinkt in de naam, is de focaccia op zo'n manier versierd dat het lijkt alsof je naar een schilderij van een moestuin kijkt!

De groene steelgroentes zijn het gras en de bomen; gekleurde biet of radijs het fruit en de bloemen. Of gebruik natuurlijk echt fruit en verse bloemen. Na het bakken vormen ze een prachtig en kleurrijk contrast in het fluffy deeg. Een lust voor het oog én je smaakpapillen!

De focacciatrend

In haar populaire Netflix-serie Salt, Fat, Acid, Heat wakkerde chef Samin Nosrat een massale herwaardering aan voor de focaccia. Op internet krijgt de focaccia-bakhit nu een extra dimensie met de Gardenscape Focaccia. Alles komt erin samen: quarantaine-creativiteit, bakplezier én zomervibes.

Zien: je eigen foccacciabrood maken is makkelijker dan je denkt

Gardenscape Focaccia DIY

De ene Garden Focaccia is nog creatiever dan de ander. Borrelt de inspiratie bij jou ook op? Het lijkt misschien veel werk, maar dat valt wel mee. Als het brood eenmaal gemaakt is, kun je gaan 'schilderen' met alle groenten, kruiden en bloemen die je in huis hebt.

Met behulp van onderstaande video kun je meteen van start:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Volg ELLE Eten al op Facebook en Instagram en blijf altijd op de hoogte!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder