Wist je dat

labneh
Alles over de Libanese labneh én hoe je het gemakkelijk zelf maakt.

Ken jij deze kruidige yoghurtdip uit het Midden-Oosten al?

Advertentie - Lees hieronder verder
fruit-schimmel-eten-ongezond-weg
Gooi jij fruit met schimmel nog steeds weg?

Na vandaag niet meer.

Plate of olive oil with crusty bread
Het antwoord op de vraag ‘kun je in olijfolie bakken?’

Of is het zo'n goed idee nog niet?

ergernissen uit eten
De 16 grootste ergernissen als je uit eten gaat

Ach, het is ook nooit goed.

boodschappen-besparen
Op deze boodschappen kun je besparen

We presenteren: een slimme boodschappengids voor foodies in crisis. Waar besteed je wel geld aan en waarop kun je makkelijk bezuinigen?

pittig-eten-tip
Eten te pittig? Met deze tip is je gerecht toch te redden

Voor als je bent uitgeschoten met de chili of peper.

zout water drinken
Is zout water drinken écht goed voor je?

Of mogen we deze hype met een korreltje zout nemen?

kaas vegetarisch
Huh? Niet alle kaas is dus vegetarisch

Vegetariërs, helaas. Dit is de waarheid over kaas.

aangebrand-eten-ongezond-redden
Kun je verbrand eten nog redden?

Of moeten die verkoolde dingen direct in de prullenbak?

Advertentie - Lees hieronder verder
babymais-mini-mais
Dit is de waarheid over babymais

Wat je moet weten over die gekke miniatuur.

verschil bloem meel
Dit is dus het verschil tussen bloem en meel

Die twee poeders moet je namelijk niet door elkaar gebruiken.

Grilled cheese sandwich
Is een tosti ongezonder dan een boterham met kaas?

Het antwoord zal je weleens verrassen.

Advertentie - Lees hieronder verder
hoge noot amandel
Hoge noot! Waarom de amandel zo'n primadonna is

De amandel is razend populair. Dat komt omdat ze overal met je naartoe wil, of het nu om een couscousgerecht gaat of elegant dessert.

Maki rolls with Wasabi
Huh, wat? De groene pasta bij je sushi is dus geen wasabi

Dat spul op je schaaltje heeft niks met de Japanse wortel te maken.

Peach vs. Nectarine
Perzik vs. nectarine: wat is eigenlijk het verschil?

Een van de twee is in ieder geval een stuk handiger bij het bakken.

sojabonen-ongezond
Huh? Zijn verse sojabonen slecht voor je?
Of sojaproducten nu wel of niet goed voor je zijn, die discussie kennen we wel. Dat nu ook het schattige groene boontje zelf verdacht i…
wit-uitgeslagen-chocolade-eten
Kun je wit uitgeslagen chocolade nog eten?

Dit moet je weten over de mysterieuze waas.

appel-100-miljoen-bacterien
Wow: zóveel bacteriën bevat een appel

Maar dat is lang zo slecht nog niet.

groenten stomen
Zo stoom je groenten zonder gedoe, supersnel

Weg met die bakjes, mandjes en pannen. Wat jij nodig hebt, is je magnetron.

boodschappen-doen-tijdstip
Dit is het allerbeste tijdstip om boodschappen te doen

Dat tijdstip bepaalt meer dan je denkt.