Pavlova is een van onze favoriete toetjes tijdens kerst, andere feestdagen en diners. Het is makkelijk te maken, perfect voor te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Dit zijn onze favoriete pavlova recepten.
1
Pavlova met rood fruit
De klassieker met rood fruit. Deze pavlova vindt iedereen lekker, maar is ook ideaal om als basis te gebruiken en mee te variëren.
Pavlova met rood fruit
2
Nigella’s pavlova met passievrucht
In haar kookboek Hoe te eten neemt Nigella Lawson liefdevol het recept voor pavlova op, als afsluiting van een dinertje met enigszins kitcherige gerechten, onder het kopje ‘Camp dinner, een beetje maar.’
Pavlova met passievrucht
3
Matchapavlova met passievruchtencurd en vanilleroom
Van matcha tot spirulina: de knalgroene poeders zijn bezig aan een flinke opmars. De combinatie van het groenetheepoeder matcha met het friszure van de passievruchten maakt dat je van dit dessert eindeloos wil dooreten. Je kunt ook het algenpoeder spirulina gebruiken, dat geeft met z’n heel licht ziltige smaak een mooi, bijna hartig accent aan dit verder heerlijk zoete dessert.
Matchapavlova
4
Pavlova met kweepeer en karnemelkcustard
Wie de hemel op tafel wil, verlevendigt een wolk van een pavlova met een vulling van lichtzoete kweepeer en frisse karnemelkcustard.
Pavlova met kweepeer
5
Tips voor pavlova
Dit dessert staat straks te pronken op de kersttafel. Althans, zo zien een boel mensen dat voor zich. Zo moeilijk kan het toch niet zijn? Bij de pavlova zit een ongeluk echter in een klein hoekje. Gaat jou niet gebeuren. Met deze tips bereik je pavlova-perfectie!
Pavlova tips
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io