Mari Maris' verwarmende wintermenu

Tot aan het toetje toe vol groenten...

Mari Maris wintermenu
Scala Photography

In haar nieuwe boek, Maison Mari, stelt Mari seizoensgebonden menu's voor je samen zodat jij niet meer op zoek hoeft naar de perfecte combinatie van gerechten. Nu de temperaturen 's nachts onder richting het vriespunt gaan en we 's ochtends de rijp van het gras trappen is het tijd voor een winters menu. Aan ons de eer om dat met jullie te delen. Wat ons betreft een menu waarin winterse groenten de plek krijgen die ze verdienen. Aan de slag!

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Vooraf: paddestoelentartelette met gegrilde pompoen
Scala photography, Nuenen

Met deze tartelette opent Mari Maris haar winterse menu. De zelfgemaakte salie-olie uit haar boek maakt het gerecht helemaal af.

2 Hoofd: gerookte amandelflan met trio van vergeten groente en aardappelen
Scala Photography, Nuenen

Dat is een mond vol he! Toch is het een verfijnd hoofdgerecht. Bereid je voor op rokerige smaken en geweldige knoflook-honing aardappelen. Holy...

3 Na: wortelmisu met wortelkrullen
Scala Photography, Nuenen

Je hebt worteltaart, dus waarom geen worteltiramisu? Dit dessert haalt het zoet in de wortel extra naar boven. Dat doet ze toch weer goed, die Mari Maris.

4 Maison Mari
Text, Orange, Plant,
Mari Maris

Meer menu's van Mari Maris? Je vindt ze in haar nieuwste boek: Maison Mari.

KOOP MAISON MARI HIER

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder