Wie maakt het beste recept met de Classic Blend voor omelet?
Het woord is er sinds vorige week uit: ook wij hebben niet altijd zin om te koken en grijpen daarbij maar al te graag naar een Original Spice Blend van Verstegen. Op de luie zondagmorgen is dat de Classic Blend voor Omelet, die je eitje net even specialer maakt. Een kruidenblend zonder toegevoegd zout, met de zoete smaak van ui en paprika. En dat alles uit één klein potje.
Verstegen Spices & Sauces vroeg Jasper en Marius Gottlieb, bekend van 24Kitchen, ook ditmaal weer om het in de keuken uit te vechten met elkaar. Dit keer voor een wedstrijd omeletkruiden. Een klassieke, veelzijdige kruidenmix waarmee je alle kanten op kunt. Wie maakt het lekkerste gerecht met de Classic Blend voor Omelet? Dat zie je in de videobattle. Zelf mag je aan de slag met de vier recepten hieronder. Makkelijker dan dit kunnen we het je echt niet maken.
Ingrediënten voor 4 personen
8 eieren2 tomaten1 avocado1 mozzarella4 tl Verstegen Classic Blend voor Omelet(olijf)olie en boter, om te bakkenzout, naar smaak
Bereiding
100 gram gerookte zalm6 eieren400 ml crème fraîche200 ml melk5 g verse bieslook2 lente-ui5 tl Verstegen Classic Blend voor Omelet boter, voor invetten vormzout en peper, naar smaak
4 tl Verstegen Classic Blend voor Omelet8 eieren2 el boter1 ui1 bos platte peterselie200 gram chips (paprika en naturel)OerbroodTuinkers
4 tl Verstegen Classic Blend voor Omelet8 eieren2 el boter400 gram gerookte spekblokjes1 ui1 bos platte peterselie200 gram champignons150 gram geraspte oude kaasOerbroodTuinkers