Dit zijn onze favoriete kerstmenu's op een rij

Het enige wat jij nog moet doen, is er één uitkiezen.

image
Getty Images
Advertentie - Lees hieronder verder
1 Voor de vega's: ons vegetarische kerstmenu
Remko Kraaijeveld

Een deftig diner zonder vlees of vis, met het klassieke Britse Christmas dinner als vertrekpunt. Zo lekker dat je vegavrienden en zélfs de rest van je gasten je eeuwig dankbaar zullen zijn.

2 Kerstmenu 2018
Carfried Verwaayen

Kerstmis, nieuwjaar en welke andere gelegenheid dan ook - met dit ELLE Eten-menu barst de partij goed los, van de Pimm's met party crackers tot de walnotentaartjes aan toe.

3 Het Michelinsterren Kerstmenu

Lukt het je om dit tiensterrenmenu op tafel te toveren, dan is jouw diner zelfs over vijf jaar nog het gesprek van de dag. Alleen voor durfals.

4 Kerstmenu met 5 gangen

5 spectaculaire gangen! Voor iedereen die deze Kerst eens flink wil uitpakken.

5 Kerstmenu met 3 gangen

Met minder gangen doet dit kerstmenu zeker niet onder voor het uitgebreidere spektakel.

6 Exotisch kerstmenu
Getty Images

Ben jij inmiddels wel uitgekeken op die klassieke kerstkalkoen? Doe het dit jaar eens helemaal anders: kook dit exotische kerstmenu met frisse zeebaars en Caribische salade.

7 Kerst op z'n Frans
Getty Images

Een stuk minder tropisch, maar wel erg lekker. De Franse keuken is er een voor feesten en partijen, grote gezelschappen, lang natafelen en veel wijn. Uitstekend voor Kerst dus. Doe het dit jaar op z'n Frans met confit de canard en tarte tatin. Joyeux Noël!

8 Een lekker wildmenu
Stéphane Reynaud

Wildgerechten! Gegarandeerd een wilde kerst met deze wildrecepten uit het kookboek De Wilde Keuken van Stéphane Reynaud.

9 Altijd goed: het kerstmenu 2017
Carlfried Verwaayen

We stoffen het hitmenu af en stellen hem opnieuw aan je voor. Dat doen we niet zomaar. Dit diner inclusief tartaar van tonijn, citroenkip en frambozenmifreddo is oud maar goud.

Advertentie - Lees hieronder verder