Vanavond vroeg naar huis voor auberginesteaks, gegrilde portobello's of geroosterde kip met salsa verde. Want hé, de zon schijnt! Hierbij onze beste bbq-recepten.
1
Corn cakes met groene appelsalsa
De trots van Louisiana deze maïskoekjes. De frisse salsa is onmisbaar.
2
Aardappeltjes met oregano en kaas
Meng olijfolie, knoflook, oregano en wat zout en peper met je aardappelpartjes en vouw ze in porties in aluminiumfolie. Gril iedere kant zo'n 8 minuten voordat je flink wat kaas naar keuze toevoegt. Laat nog even warm worden op de barbecue et voilà: comfort food 2.0.
3
Gepofte tuinbonen op houtskooltoast met tofucréme en salsa verde
Zo klaar, zomers én vegan. Wat wil je nog meer?
4
Spicy bloemkool van de barbecue
Een gerecht met ballen uit het barbecueboek van Julius Jaspers.
5
Geroosterde kip met salsa verde
Salsa verde is een saus die zijn groene kleur te danken heeft aan de groene kruiden je ervoor gebruikt. En deze saus combineert heel goed met kip.
6
Jamaican jerk jackfruit met gegrilde perzik en green goddess-dressing
Je voelt je een green goddess bij het eten van dit gerecht.
7
Gegrilde portobello's met ricotta en pesto
Oh sweet portobello. Wat is deze grote paddestoel toch een prachtuitvinding. En gevuld helemaal een feestje.
8
Auberginesteaks met gerookte mango en scheutensalade
Opzij, vleesfans. Maak plaats op die barbecue voor dit veganistische gerecht.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io