1
Bladerdeegstengels met gerookte zalm
Dit is het ultieme recept voor snelle, makkelijke hapjes voor op een feestje, borrel of, waarom niet, voor bij de paasbrunch. Verras je tafelgenoten met de pittige smaak van de mierikswortel-crème fraîche mix.
2
Cheesecake 'eieren' met chocolade en jam
Op het eerste oog wat gek: een ogenschijnlijk 'gekookt ei' omhult door chocolade. Maar wat zullen je tafelgenoten blij verrast zijn als ze hun tanden in deze lekkere én creatieve cheesecake zetten.
3
Spiesjes met parmaham
Deze klassieker mag eigenlijk niet missen van je paastafel. De spiesjes met pain de champagne, buffelmozzerella en parmaham zijn makkelijk, supersnel, maar ook gewoon heel lekker.
4
Taartje met ei en truffel
Roerei is het ultieme gerecht voor de ontbijttafel. Met dit recept serveer je het gerecht net even anders tijdens de paasbrunch: in huisgemaakte deegbakjes met zwarte truffel en kervel.
5
Veganistische kokos-limoentaartjes
Deze veganistische, glutenvrije kokos-limoentaartjes zijn heerlijk fris en perfect voor Pasen. Bovendien maak je ze met maar zes ingrediënten en zet je ze binnen twintig minuten op tafel.
6
Ricotta-spinazie-parmezaantaartjes
Deze mini-eitaartjes zijn een goede vuller van de paastafel. Je maakt ze heel eenvoudig en snel in een muffinvorm en je kunt bovendien oneindig veel met dit recept variëren. Vervang de spinazie door bijvoorbeeld paprika, of voeg juist extra groenten toe. Ook lekker: stukjes bacon in het taartje.
7
Bruschetta met 3 soorten beleg
Als je op zoek bent naar een makkelijk maar lekker Italiaans hapje moet je dit recept hebben. We tippen je drie toppings voor op het geroosterde rozemarijnbrood: auberginekaviaar, geitenkaas met rode ui en biet en kastanjepaté.
8
Chocoladezoenen
Ook de zoete hapjes met chocolade mogen niet missen tijdens Pasen. Met dit recept maak je zelf vegan chocoladezoenen met aquafaba. Maak de vulling extra lekker door allerlei smaken toe te voegen zoals gember, kardemom, citroen of kaneel.
9
Getikte eitjes
Kunnen gevulde eitjes echt niet missen van jouw paastafel? Serveer dan deze getikte eitjes en steel de show. Voor het ‘onthoofden’ van het ei gebuik je idealiter een apparaatje dat ‘toque-oeuf’ heet, maar je kunt ook heel goed een heel scherp mes gebruiken.
10
Spiezen van asgeitenkaas en dadels
Dit hapje is weer eens wat anders dan de standaard gevulde eitjes of peppadews. De dadels en Sainte-Maure asgeitenkaas spies je op een takje rozemarijn en serveer je met een siroop gemaakt van Pineau de Charentes.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io