Kerst wildmenu: 3x wildrecepten

Wildgerechten! Gegarandeerd een wilde kerst met deze wildrecepten.

Eendenborst met pistachekorst
CREDITS: FOTOGRAFIE: CARLFRIED VERWAAYEN STYLING: EVELIEN REICH RECEPTUUR: KOOKCLUB MON CHOU CHOUS FOODSTYLING EN RECEPTBEWERKING: VANJA VAN DER LEEDEN

Wildgerechten! Gegarandeerd een wilde kerst met deze wildrecepten.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Langzaam gegaard wild zwijn
Marie-Pierre Morel

Een recept voor langzaam gegaard wild zwijn uit De Wilde Keuken, de kookbijbel over jagen en wild van Stéphane Reynauld.

2 Eendenborst met pistachekorst, pruimen-portsaus en courgetterol met quinoa
Credits: Fotografie: Carlfried Verwaayen Styling: Evelien Reich Receptuur: Kookclub Mon Chou Chous Foodstyling en receptbewerking: Vanja van der Leeden

Eendenborst is een echte klassieker uit de Franse keuken. Vaak gemaakt met sinaasappelsaus, maar in deze versie iets anders. Zo krijgt in dit recept de borst een pistachekorst en wordt hij geserveerd met een zoet-hartige pruimen-portsaus. Heerlijk tijdens etentjes, gewoon zomaar of bijvoorbeeld tijdens kerst.

3 Wildstoofpot-gratin
Charlona Teerlink

Het stoofvlees voor deze wildgratin kun je een dag van tevoren maken. Ook hiervoor geldt dat de smaak er eigenlijk alleen maar op vooruit gaat.

4 Gehaktbrood

Niet wild, wel heel lekker: gehaktbrood met bacon.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder