1
Oerbiet-perziksalade met burrata
Het aardse van de bietjes gecombineerd met het zoete van de perzik en de romige burrata: dit is het voorgerecht uit je dromen. Dat het glutenvrij én vegetarisch is, is een mooie bijkomstigheid!
2
Tartaar van tonijn en rivierkreeft met rucolamayonaise
Visliefhebbers aan tafel? Dan is deze tonijntartaar jouw go-to voorgerecht!
3
Eendenborst met pistachekorst pruimen-portsaus en courgetterol met quinoa
Hoewel deze eendenborst een zalig hoofdgerecht is voor tijdens kerst, kan je er ook een kleinere portie van serveren als voorgerecht.
4
Salade met gegrilde courgette, edamame en feta
Supersimpel, superlekker! En ook goed voor te bereiden.
Tip: wil je graag een gerecht met vis maken? Deze salade is ook zalig met (gerookte) zalm, Hollandse garnaaltjes of gamba's.
5
Vijgen met Parmaham en mozzarella
Als de salade hierboven supersimpel is, dan is dit gerechtje van vijgen met Parmahem en mozzarella extreem simpel. En ook nog eens waanzinnig lekker!
6
Frisse zalmsalade van Nigella Lawson
Zachte zalm, romige avocado en pittige waterkers... Heer-lijk! Overigens ook een fijn recept voor een brunch of lunch. Enne, maak altijd een extra grote portie, zodat je de volgende dag de restjes kan genieten.
7
Paddestoelenrisotto van bloemkoolrijst
Bloemkoolrijst is de koolhydraatarme vervanger van gewone rijst en van nature glutenvrij. Fruit eerst een uitje en een teentje knoflook en voeg vervolgens de bloemkoolrijst toe. Ook fijn omdat het minder zwaar op de maag ligt!
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io