25x recepten met wintergroenten

Ook in de winter is de keuze heus reuze!

gestoofde rodekool spareribs
Getty Images

Ook in de winter is de keuze heus reuze, want zuurkool, rodekool, boerenkool, bieten, schorseneren, pastinaken, knolselderij en hier en daar een spruit zorgen voor meer variatie dan de week lang is.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Vega! Geroosterde wintergroenten: koolraap, knolselderij, pastinaak, wortels
Myles New / Imsyndo
2 Gestoofde rodekool met gemarineerde spareribs
Receptuur Marion Beilin, bewerking Tal Maes, fotografie Marie-Pierre Morel
3 Vega! Pittige quinoa met paddestoelen, cavolo nero en kastanjes
Archief Elle Eten
4 Vega! Gratin van knol, kool en pompoen
Fotografie Carlfried Verwaayen - Styling Marjolein Vonk - Receptuur en foodstyling Jankees Roggeveen
5 Vega! Coleslaw met dadels en grapefruit
Archief Elle Eten
6 Roergebakken rodekool met linzen en blauwe kaas
Receptuur Marion Beilin, bewerking Tal Maes, fotografie Marie-Pierre Morel
7 Knolselderij en melkzwammen
Archief Elle Eten
8 Vega! Wintersalade van met honing geroosterde groenten
Archief Elle Eten
9 Gevulde koolrolletjes
Imsyndo / Brett Steven
10 Stoofpotje van venkel, kikkererwten en garnalen
Fotografie: Imsyndo/Myles New - Bewerking receptuur Ingrid van Koppenhagen
11 Geroosterde spruitjes met granaatappel en hazelnoten
Receptuur Tal Maes - Fotografie Carlfried Verwaayen - styling Evelien Reich - Foodstyling Oliver Knight - met dank aan slagerij Chateaubriand.nl en Fjalar Goud
12 Vega! Wintersalade met bieten, kool en pecannoten
Fotografie: Charlona Teerlink- receptuur: Tal Maes - styling: Mae Engelgeer - foodstyling: Lieke Sniekers - assistent foodstyling: Roos Kuipers - assistent styling: Eline van Wijngaarden
13 Geroosterde wintergroenten met kip in pancetta
Archief Elle Eten
14 Vega! Boerenkool met knoflook
Archief Elle Eten
15 Vega! Gestoofde rodekool met pruimen en specerijen
Fotografie Dim Balsem - Foodstyling & receptuur Yolanda van Der Jagt - Styling & productie Eddy Frings
16 Rodekool met appel en walnoten
fotografie: Myles New / Imsyndo - bewerking receptuur: Ingrid van Koppenhagen
17 Frisse zuurkool tijmsoep met pancetta en rode appel
Archief Elle Eten
18 Knolpuree met taleggio en tijm-broodkruim
Fotografie Dim Balsem - Foodstyling & receptuur Yolanda van Der Jagt - Styling & productie Eddy Frings
19 Spaghetti met pastinaak, mosselen en rode peper
Archief Elle Eten
20 Pastinaakpuree met spruitjes
fotografie: Myles New / Imsyndo - bewerking receptuur: Ingrid van Koppenhagen
21 Ossenhaas met kerrie en wortelgroenten
Fotografie Jérôme Bilic - Bewerking receptuur Tal Maes
22 Wortelgroenten met spek
fotografie Jérôme Bilic - bewerking receptuur Tal Maes
23 Romige boerenkool met pastinaaklinten
Fotografie: Imsyndo/Brett Stevens - Bewerking receptuur Ingrid van Koppenhagen
24 Tajine van kikkererwten, spruiten en kastanjes
Fotografie: Jeroen Niezen – receptuur & foodstyling: Claartje Lindhout
25 Bonenburger met geroosterde groenten en yoghurtsaus
Fotografie Carlfried Verwaayen - Styling Marjolein Vonk - Receptuur en foodstyling Jankees Roggeveen
Advertentie - Lees hieronder verder