Zo'n versgeplukt appeltje bewaar je toch zeker niet voor de dorst. Hop, in de pan ermee. We slingeren je een eind de goede richting in met 6 recepten met appel, hartig en zoet.
1
Varkensribstuk met appels en calvados-roomsaus
Als je eters over de vloer krijgt wil je het liefst het eten van tevoren al maken, zodat je eenmaal aan tafel zo min mogelijk hoeft te doen. Dit gerecht is daar het perfecte voorbeeld van en combineert appeltjes met een sappig stuk varkensribstuk.
2
Salade van slaharten, appel en walnoten met sprotjes
Deze take on de klassieke Waldorf-salade wordt verrijkt met sprotjes en is een waanzinnig lekker en verrassend voorgerecht.
3
Romige pastinaaksoep met gember, appel en gerookte zalm
Maak deze soep als het even kan een dag van tevoren. Dat is niet alleen handig, maar de smaken hebben zo ook de tijd om goed te kunnen intrekken. Verwarm de soep vlak voor het opdienen op een laag vuur.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io