1
Misosoep
Japanse misosoep is ontzettend makkelijk te maken, zeker als je een fijne toko met kant-en-klare dashi bouillon in de buurt hebt. Lekker met stukjes tofu, ringetjes bosui en een drupje sojasaus.
2
Rodelinzencurry met kokos
Haal het Verre Oosten in huis met deze fijne rodelinzencurry met kokos. Niet vullend genoeg? Voeg dan een handje noedels toe. Lekker met een handje noten, voor wat extra crunch.
3
Linzensoep met lamsvlees en spinazie
Comfort food pur sang! Gevuld met vezelrijke linzen en lamsvlees, maakt deze soep een vullende maaltijd. De soep wordt doordenkt met de smaken van komijn en kurkuma. Heerlijk robuust met een stuk stokbrood ernaast om mee te dippen.
4
Geroosterde tomaten-paprikasoep met gebakken rosevalaardappels
Voor liefhebbers van de Italiaanse keuken. Deze soep is net weer wat anders dan de standaard tomatensoep. Je serveert 'm met knapperige aardappeltjes, erin of ernaast.
5
Romige knoflooksoep
Wees niet bang: zoenen kan erna nog. Al doe je dat het liefst met een gelijkgestemde soepeter.
6
Artisjoksoep met korianderolie en kaaswafels
Jep, artisjokken kunnen ook prima in een soep! Tip: de soep is het lekkerst als je hem ruim van tevoren maakt, zodat dat de smaken goed op elkaar kunnen inwerken.
7
Kruidige rodekoolsoep met gember
Winterser wordt het bijna niet met deze rodekoolsoep. Lekker met gerookte-zalmsnippers erdoor.
8
Romige paddestoelensoep
Tja, wat kunnen we hier over zeggen? Herfst in optima forma.
Met paddestoelen, crème fraîche en truffelolie is deze romige soep absoluut troostend als je binnen zit. Geloof ons maar gewoon als we zeggen dat dit de lekkerste paddestoelensoep is die er bestaat.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io