Er zijn genoeg toetjes voor mensen met coeliakie! En voor het grootste deel van deze recepten geldt: gebruik glutenvrij koek en maizena en je bent helemaal safe.
Tip: glutenvrije toetjes maak je heel makkelijk als je fruit als basis neemt en verder geen granen als tarwe, spelt, haver, rogge en gerst gebruikt. Glutenvrije bloemsoorten zijn er volop, bijvoorbeeld op basis van quinoa, zoete aardappel en kikkererwten. Zo kun je elke crumble ombouwen of maak simpelweg een trifle of ander laagjestoetje. Ook fijn: de meeste supermarkten verkopen glutenvrije (bak)producten en koekjes die je kunt gebruiken.
1
Gluten- en lactosevrije taart met chocoladevlokken
2
Chocolade-ijs met karamel-zeezout
4
Passievrucht/yuzu/kokos bubble tea
6
Terrine van zachte geitenkaas en verse vijgen
7
Scandinavische kersensoep
9
Bananenijs met frambozensaus en basilicum
10
Peertjes met in zoete wijn gewelde zuidvruchten
11
Espresso met gemberroom en citroen
12
Vanilleijs met citrussalade en basilicumolie
13
Tête de moine met kruiden en pruimen
15
Trifle met stoofperen en amandelcrunch
Let op glutenvrije maizena! Mais bevat geen gluten, maar maizena soms wel. Let goed op de ingrediënten.
25x recepten met chocolade >
16
Lemon curd
Let op glutenvrije maizena! Mais bevat geen gluten, maar maizena soms wel. Let goed op de ingrediënten.
17
Frambozensemifreddo met lavendelsiroop en dadelbiscuit
Gebruik glutenvrije biscuits.
19
Nogaparfait met rozenroom
20
Courgettetaart met avocado-limoenroom en frambozenjam
21
Cheesecake met witte chocolade en Baileys
Gebruik glutenvrije chocoladekoekjes!
22
Veganistische kokos-limoentaartjes
23
Kokos-rozentaart met geklopte vanille-kokosroom
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io