Taco Tuesday: 5 x makkelijke taco vul ideeën

Voor een tacofeestje elke dag van de week!

Vistaco's
Claudia TotirGetty Images

Zin in taco's? Wij verzamelden 5 makkelijke taco vul ideeën, van vlees tot vis en vega. Gebruik het liefst verse tortilla's als basis en je Taco Tuesday kan niet meer stuk!

Taco Tuesday: 5 x makkelijke taco vul ideeën

  • Pulled chicken/pork/beef/jackfruit met coleslaw
  • Krokante vis met witte kool, grapefruit en limoenmayo
  • Kippendij, guacamole, bonen, maïs en kaas
  • Geroosterde bloemkool met rode kool, kikkererwten en avocado
  • Garnalen met feta, ijsbergsla en pittige ananassalsa

    Pulled chicken/pork/beef/jackfruit met coleslaw

    Zeg je taco, dan denken wij pulled everything. Of het nu pulled chicken, beef, pork of jackfruit is: het is altijd een goed idee. Breng het vlees of de jackfruit op smaak met barbecuesaus en vul de taco verder met coleslaw, romige avocado, radijsjes en veel verse koriander. Ook lekker met geraspte feta erover!

    Tip: sommige supermarkten en slagers verkopen kant-en-klare pulled producten.

    Krokante vis met witte kool, grapefruit en limoenmayo

    Maak zelf een makkelijk (kant-en-klaar) tempurabeslagje voor om stukken kabeljauw of een andere stevige vis, of gebruik kant-en-klare kibbeling of lekkerbekjes in stukken gebroken. Serveer met witte kool of ijsbergsla, guacamole, stukjes grapefruit, limoenmayonaise en koriander.

    Kippendij, guacamole, bonen, maïs en kaas

    Gek op kip? Ga dan voor deze Tex Mex combinatie van stukjes kippendij met tacokruiden, guacamole, geraspte kaas, tomatenblokjes, bonen, maïs en gegrilde paprika.

    Zien: deze taco's met garnaal, ananas en radijs proeven als zomer

    Geroosterde bloemkool met rode kool, kikkererwten en avocado

    Ook lekker: vegetarische taco's met geroosterde bloemkool, rode kool, kikkererwten en avocado. Top met een sausje van zure room, limoensap- en rasp, gemalen komijn en knoflook.

    Garnalen met feta, ijsbergsla en pittige ananassalsa

    Tot slot een van onze favorieten: taco's met gebakken garnalen, feta, ijsbergsla en pittige ananassalsa. Snijd de ijsbergsla in dunne reepjes, verbrokkel de feta en maak een salsa van gegrilde ananas in kleine stukjes, limoensap, verse koriander, rode ui en rode peper. Ook lekker met mango in plaats van gegrilde ananas!

    Volg ELLE Eten al op Facebook en Instagram en blijf altijd op de hoogte!

    This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
    Advertentie - Lees hieronder verder