Exotisch kerstmenu

Ben jij inmiddels wel uitgekeken op die klassieke kerstkalkoen? Doe het dit jaar eens helemaal anders: kook dit exotische kerstmenu.

gekaramelliseerde ananas
Receptuur, styling en foodstyling Vanja van der Leeden, fotografie Remko Kraaijeveld
Wil je het dit jaar over een heel andere boeg gooien met Kerst? Dit exotische kerstmenu bestaat uit louter Caribische toppers. Van ceviche tot ananas; feliz navidad!

Voorgerecht: tortilla-tartelettes met ceviche van garnalen

Getty Images

Hoofdgerecht: zeebaars in zoutkorst

Getty Images

Erbij: Caribische salade met quinoa, mango, walnoten en munt

Archief Elle Eten

Nagerecht: gekarameliseerde ananas met walnoten-misokaramel en kokosyoghurt

Receptuur, styling en foodstyling Vanja van der Leeden, fotografie Remko Kraaijeveld

En wat maken we voor de kids? 3x kidsproof voorgerechten >

Advertentie - Lees hieronder verder