Kerstmenu: 3 gangen

Dit kerstmenu met 3 gangen doet zeker niet onder voor het uitgebreidere spektakel.

Eendenborst pistachekorst
Credits: Fotografie: Carlfried Verwaayen Styling: Evelien Reich Receptuur: Kookclub Mon Chou Chous Foodstyling en receptbewerking: Vanja van der Leeden

Voorgerecht: gerookte geitenkaas met tomatenjam

Dit is ons ultieme kerstmenu 2017 >

Hoofdgerecht: eendenborst met pistachekorst, pruimen-portsaus en courgetterol met quinoa

Credits: Fotografie: Carlfried Verwaayen Styling: Evelien Reich Receptuur: Kookclub Mon Chou Chous Foodstyling en receptbewerking: Vanja van der Leeden

Nagerecht: walnotentaartjes

Receptuur Tal Maes, foodstyling Oliver Knight, styling Judith Rasenberg, fotografie Carlfried Verwaayen

Plak je er liever nog twee gangen aan vast? Wij hebben ook een vijfgangenmenu voor je samengesteld, inclusief kaasplank >

Advertentie - Lees hieronder verder