Kerstmenu: 5 gangen

5 spectaculaire gangen! Voor iedereen die deze Kerst eens flink wil uitpakken.

kerst-menu
ELLE Eten

Elk jaar is het weer de vraag: wat maken we tijdens kerst? Wordt het kalkoen, een groot stuk vlees of gooi je het over een heel andere boeg? Dit is het ultieme Elle Eten 5 gangen Kerstmenu.

#1 Voorgerecht: tartaar van tonijn en rivierkreeft met rucolamayonaise

Tonijn rivierkreeft
Credits: Fotografie: Carlfried Verwaayen Styling: Evelien Reich Receptuur: Kookclub Mon Chou Chous Foodstyling en receptbewerking: Vanja van der Leeden

Ga naar het recept >

#2 Tussengerecht: rokerige hoemoessoep met polpo en gesmolten paprikaboter

image
Carlfried Verwaayen Photography

Ga naar het recept >

#3 Hoofdgerecht: zalmfilet met knoflook-parmezaankorst

Zalm uit de oven Parmezaanse kaas knoflook
Delish

Ga naar het recept >

Bijgerecht: aardappel-geitenkaastaartjes

Aardappel geitenkaas taartjes airfryer
Philips

Ga naar het recept >

Bijgerecht 2: salade van slaharten, appel en walnoten met sprotjes

image
Elle Eten

Ga naar het recept >

#4 Dessert: chocoladesoufflé met ganache van passievrucht en witte chocolade

Chocoladesoufflé met ganache
Archief Elle Eten

Ga naar het recept >

#5 De perfecte kaasplank

de perfecte kaasplank
Getty Images

Ga naar het recept >

Advertentie - Lees hieronder verder