Kerstmenu: 5 gangen

5 spectaculaire gangen! Voor iedereen die deze Kerst eens flink wil uitpakken.

Tonijn rivierkreeft
Credits: Fotografie: Carlfried Verwaayen Styling: Evelien Reich Receptuur: Kookclub Mon Chou Chous Foodstyling en receptbewerking: Vanja van der Leeden

Elk jaar is het weer de vraag: wat maken we tijdens kerst? Wordt het kalkoen, een groot stuk vlees of gooi je het over een heel andere boeg? Dit is het ultieme Elle Eten 5 gangen Kerstmenu.

#1 Voorgerecht: tartaar van tonijn en rivierkreeft met rucolamayonaise

Credits: Fotografie: Carlfried Verwaayen Styling: Evelien Reich Receptuur: Kookclub Mon Chou Chous Foodstyling en receptbewerking: Vanja van der Leeden

#2 Tussengerecht: rokerige hoemoessoep met polpo en gesmolten paprikaboter

Receptuur Vanja van der Leeden, fotografie Carlfried Verwaayen, styling Judith Rasenberg

#3 Hoofdgerecht: zalmfilet met knoflook-parmezaankorst

Bijgerecht: aardappel-geitenkaastaartjes

Bijgerecht 2: salade van slaharten, appel en walnoten met sprotjes

Elle Eten

#4 Dessert: chocoladesoufflé met ganache van passievrucht en witte chocolade

Getty Images

#5 De perfecte kaasplank

Getty Images
Advertentie - Lees hieronder verder