Kerstmenu 2017

Daar is-ie dan: ons kerstmenu 2017! Voor iedereen die net als wij alweer staat te trappelen om een kerstmenu samen te stellen.

kerst-menu
Carlfried Verwaayen

Voorgerecht: Tartaar van tonijn en rivierkreeft met rucolamayonaise:

Klassieker in een spannend nieuw jasje.

Carlfried Verwaayen

Ga naar het recept >

Hoofdgerecht: citroenkip met freekehsalade:

Elk kerstdiner verdient een spektakelstuk. Dat is deze citroenkip zeker en 'm klaarmaken is een makkie.

Carlfried Verwaayen

Ga naar het recept >

On a budget? Dit kerstmenu is behalve lekker, ook lief voor je portemonnee >

Desser: Frambozensemifreddo met lavendelsiroop en dadelbisquit:

Wedden dat je gasten steil achterover slaan als ze deze halfbevroren ijstaart krijgen voorgeschoteld?

Carlfried Verwaayen

Ga naar het recept >

Kaasplankje: Manchego met kweepeer-kardemomgelei:

Zelf een kaasplank samenstellen? Dan mag deze manchego met kweepeer-kardemomgelei zeker niet ontbreken.

ELLE Eten

Ga naar het recept >

Meer inspiratie voor je kaasplank nodig? Zo stel je de ultieme kaasplank samen >

Advertentie - Lees hieronder verder