Kerstmenu 2017

Daar is-ie dan: ons kerstmenu 2017! Voor iedereen die net als wij alweer staat te trappelen om een kerstmenu samen te stellen.

Semifreddotaart met frambozen
Carlfried Verwaayen Photography

Voorgerecht: tartaar van tonijn en rivierkreeft met rucolamayonaise:

Klassieker in een spannend nieuw jasje.

Credits: Fotografie: Carlfried Verwaayen Styling: Evelien Reich Receptuur: Kookclub Mon Chou Chous Foodstyling en receptbewerking: Vanja van der Leeden

Hoofdgerecht: citroenkip met freekehsalade:

Elk kerstdiner verdient een spektakelstuk. Dat is deze citroenkip zeker en 'm klaarmaken is een makkie.

Archief Elle Eten

Dessert: frambozensemifreddo met lavendelsiroop en dadelbisquit

Wedden dat je gasten steil achterover slaan als ze deze halfbevroren ijstaart krijgen voorgeschoteld?

Credits: Fotografie: Carlfried Verwaayen Styling: Evelien Reich Receptuur: Kookclub Mon Chou Chous Foodstyling en receptbewerking: Vanja van der Leeden

Kaasplankje: de perfecte kaasplank

Zelf een kaasplank samenstellen? Zo stel je de perfecte kaasplank samen!

Getty Images

Advertentie - Lees hieronder verder