Is je oven, magnetron of fornuis kapot? Of heb je vandaag geen zin om ze te gebruiken, maar wil je wel iets lekkers op tafel zetten? Kijk dan vooral even naar deze recepten.
Watermeloen-tomatensalade met geitenkaas
Chef-kok Anne Sijmonsbergen is de enige tomatenboer op Ibiza en teelt ruim veertig oude tomatenrassen. In EIVISSA The Ibiza Cookbook deelt ze recepten die een mix zijn van de traditionele en de hedendaagse Ibicenco-keuken, waaronder deze watermeloen-tomatensalade.
Salade van slaharten, appel en walnoten met sprotjes
Pel de sla af tot je de slaharten overhoudt. Dit is namelijk het lekkerste deel van de sla. En dan ben je eigenlijk al op de helft van dit recept. Aanrader dus.
Tartaar van tonijn en rivierkreeft met rucolamayonaise
Houd twee steekringen en een spuitflacon in de aanslag voor de perfecte aankleding van dit recept.
Snelle tomatensalade met komkommer en canellinibonen
Schep alle ingrediënten door elkaar, breng royaal op smaak met olijfolie, citroensap, peper en zout en klaar is kees. Makkelijker kunnen we het bijna niet voor je maken.